Nye produkter

Epson

Optoma

Benq

Tilbud

Her finder du et bredt udvalg af nye projektorer i alle prisklasser. Velkommen til!

Vi sælger projektorer fra nogle af de mest velkendte og seriøse producenter i verden. I vores nye butik på nettet kan du købe markedets bedste projektorer i flere prisklasser.

Projektorer fra Optoma

Optoma er en favorit blandt mange entusiaster, når det kommer til projektorer. Blandt deres nye modeller finder du både sikre projektorer, der er nemme at bruge, til dit hjemmebiografsystem og projektorer designet til kontoret eller anden professionel brug. Optoma er kendt for at udvikle sine egne teknologier, hvilket de gør for at give dig den bedste brugeroplevelse. Hos os kan du få et rigtig godt tilbud på en projektor fra Optoma.

Projektorer fra Epson

Japanske Epson er førende inden for LCD-teknologi. De har alt fra enkle projektorer til dig, der ønsker at komme i gang hurtigst muligt, til ekstreme produkter i den meget high-end klasse, der er alt andet end gratis eller billigt. Heldigvis har de også en del produkter midt i mellem. Vi har et af de bredeste udvalg online af projektorer fra Epson i Danmark. Du kan altid finde en god kampagne på en projektor her.

Projektorer fra Benq

Benqs projektorer er teknologisk avancerede og giver både god billedkvalitet og praktiske funktioner. Benq har et voksende og godt omdømme på det danske marked, og vi er stolte over at kunne tilbyde deres nye projektorer i forskellige prisklasser.

Udvalgte produkter

Deltag i vores nyhedsbrev

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.