Fortrydelsesret og retur

Hvis du imod al forventning ikke er tilfreds med dit køb hos os, kan du fortsætte på flere forskellige måder, afhængigt af hvorfor du vil annullere købet.

Åbent køb

I henhold til forbrugerloven kan du annullere dit online køb af projektorer inden for 14 dage efter, at pakken er leveret eller afhentet. Dette er grundet loven omkring åbent køb, hvilket onlinekøb er. Projektoren skal være i en ubrudt pakke, så du må ikke have monteret lampen og testet projektoren, da vi ikke kan sælge den som ny. Hvis projektoren ikke er i original tilstand, når vi får den tilbage, vil returneringen ikke blive godkendt. Køber betaler for returforsendelsen ved åbent køb og er ansvarlig for, at ordren pakkes forsvarligt.

Klagesager, reklamation og garanti

Retten til at klage er gyldig i to år, hvis en fabrikationsfejl, dvs. en fejl, der opstod under fremstillingen, kan bevises. Skulle dette ske, behøver du ikke betale for returneringen, men så skal du kontakte os på forhånd, så vi kan godkende klagen.

Bytte af projektorer

I tilfælde af et ønske om ombytning af projektorer gælder de samme regler som ved åbent køb. Du kan derfor ikke udskifte en projektor efter test, hvis den opfylder alt, hvad der vises i produktbeskrivelsen. Du kan dog, inden åbning af pakken, ombestemme dig. I dette tilfælde skal du kontakte os, så vi kan vejlede yderligere.

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.