Betaling

Alle priser på projektorerne, vi sælger i butikken, inkluderer dansk moms og er angivet i danske kroner. Når du har modtaget en bekræftelse på din bestilling af en projektor via e-mail, har du indgået en købsaftale med os. Modtager du ikke denne mail indenfor 30 minutter, bør du tjekke din spam-folder, også kaldet uønsket mail.

Dine muligheder for betaling

Du kan vælge flere forskellige former for betaling her hos os, da vi tror på, at fleksibilitet er vigtigt for vores kunder. Du kan bruge flere forskellige slags kreditkort (oversigten kan ses, når du kommer til betaling), MobilePay, PayPal og faktura. Husk at der kan forekomme gebyr ved betaling med kort.

Forsendelsesomkostningerne ved køb

Forsendelsen er inkluderet i prisen, når du opretter en ordre på 5000 DKK eller mere. Hvis du opretter en mindre ordre end det, kan du vælge mellem forskellige forsendelsesmuligheder. Valget påvirker prisen, og denne er synlig ved kassen.

Mulighed for rabatter

Hvis du er interesseret i at bestille flere projektorer på en gang i samme ordre, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se, om vi kan tilbyde en mængderabat.

dbf

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.