Om os

Vi er specialister i at sælge nye projektorer fra de bedste producenter. Vores mål er at være den bedste onlinebutik i Danmark for dig, der ønsker at være sikker på at købe den rigtige projektor. Vi rådgiver dig gerne, hvis du er usikker på, hvilken projektor du bør købe.

Hvad skal du tænke på, før du køber en projektor?

For at en projektor kan give dig den optimale oplevelse, skal du være i stand til at mørklægge det rum, hvor du vil bruge den. Normale persienner og gardiner er ofte tilstrækkelige, men mørklægningsgardiner er bedst. Det kan være nemmere at bruge om aftenen. Husk også, at du har brug for et eksternt lydsystem. Tænk også på, at du bør have en bar væg, bedst med et hvidt lærred, hvor billedet fra projektøren kan vises klart.

Hvor meget bør jeg betale for en projektor?

Som altid når det kommer til et marked, hvor der er stor konkurrence, får du nogenlunde hvad du betaler for. Der er ikke noget firma, der kan lægge en meget høj pris på en projektor, hvis den ikke har noget, der retfærdiggør prisen. Når det er sagt, er det stadig tilfældet, at du betaler mere og mere for forbedret ydeevne, jo tættere på toppen. Dyrere projektorer kan have den fordel, at de har lamper med længere brændetid, så de ikke skal udskiftes så ofte. De er også bedre ventileret, så de ikke risikere at brænde sammen. I sidste ende er der ikke et enkelt tal at give på, hvor meget du bør betale for en projektor. Det kommer an på, hvor ofte du vil bruge den, om det er til privat eller professionelt øjemed, og hvor meget du er villig til at betale.

Har du brug for en projektor, hvis du har et stort tv?

Uanset hvor stort et tv du har, kan det ikke rigtig måle sig med en god projektor, der giver dig et større billede i forhold til prisen. Hvis du skulle købe et tv i samme størrelse som projektoren, ville prisen bliver helt enorm! Projektoren er også lettere at tage med sig til venner og families hjem. Mange mennesker vælger derfor at have en projektor i hjemmet.

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.